maanantai 29. syyskuuta 2014

Yle Areena ja verkkopankkitunnukset

Syyskuun viimeisen viikon kerhoissa tutustuimme aluksi Yle Areenan palveluihin ja kuuntelimme radion aamuhartauden tältä sivulta, josta löytyy myös laaja valikoima aiempia hartauksia.

Totesimme, että Yle Areenan sivuilla on paljon muutakin kuunneltavaa ja katseltavaa, esimerkiksi tämä Roman Schatzin radio-ohjelma, jossa aiheena on kaksi suomalaista herätysliikettä.

Radiodei on kristillinen radiokanava, jota voi kuunnella verkon kautta suorana. Kanavalla on myös laaja arkisto, josta voi kuunnella aiemmin esitettyjä ohjelmia. Totesimme, että ohjelmien kuunteluun tarvitaan selaimissa laajennuslisäosia, joiden asentamisen sijaan voi kokeilla myös toisen selaimen käyttöä. Monella on koneessaan Google Chrome, Internet Explorer tai Firefox. Osalla ohjelmalinkkien klikkaaminen avasi Windows Media Playerin, jolla kuunteleminen onnistui. 

Jatkoimme myös edellisellä kerralla käsiteltyjä aiheita, joihin liittyi verkkopankkitunnusten käyttäminen luotettavaan tunnistautumiseen verkossa. Vierailimme Kelan ja sähköisen reseptin sivuilla.


Lopuksi opettelimme vielä Google Mapsin eli karttojen käyttöä. Totesimme, että Mapsin avulla on helppoa selvittää reitit eri kohteisiin ja niiden väliset etäisyydet. (PJ)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti