keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Yhteistyössä on voimaa!

Kankaanpään, Jämijärven, Karvian, Pomarkun ja Kihniön seurakuntien diakoniatyöt järjestivät yhteistyössä PoSan ja Kihniön aikuissosiaalityön kanssa päihteidenkäytöstä kuntoutuvien leirin Hakoniemessä 5.-8.5.2015. Leirille osallistui parikymmentä leiriläistä yhdessä diakoniatyöntekijöiden kanssa. Leirin ohjelmassa oli mm. ryhmäkeskusteluja, kisailuja ja iltaohjelmat saunalla. 

Leiriltä tehtiin retki Karviaan Anne Mattilan taidekahvilaan ja tutustuttiin myös Karvian kunnan nähtävyyksiin ja kirkkoon, jossa kirkkoherra Seppo Myyryläinen piti hartauden. 


Leirin yhtenä kohokohtana oli Kihniöstä Tokioon lähetystyöntekijäksi siirtyneen Mirjam Harjun ohjaama askarteluhetki, jossa taitoimme origamitöitä. Mirjam oli kotonaan Tokiossa tietokoneen äärellä ja leiriläiset Hakoniemessä valkokankaan äärellä, johon näkyi Skypen välityksellä tuotu videokuva. Mirjam oli lähettänyt etukäteen leiriläisten käyttöön aitoa japanilaista origamipaperia, josta oli hyvä taitella Mirjamin antamien ohjeiden mukaan. Aikaeroa Suomen ja Japanin välillä on kesäaikaan kuusi tuntia, joten Hakoniemessä oli iltapäivä ja Tokiossa ilta. (PJ)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti