torstai 13. kesäkuuta 2019

Diakoniatyön kevätretki Jyväskylään 11.6.2019

Lähdimme kevätretkelle kahdella lähes täydellä linja-autolla aamuseitsemän aikaan. Mukaan tuli 91 matkalaista Honkajoelta, Kankaanpäästä ja Jämijärveltä.

Ensimmäinen pysähdyksemme oli Virroilla, jossa nautimme maukkaat munkkikahvit. Seuraavaksi pysähdyimme Petäjäveden vanhassa kirkossa, jossa kuuntelimme mielenkiintoisen opastuksen kirkon rakentamisesta ja jumalanpalveluselämästä kahden ja puolen vuosisadan takaa. Aimo Haapakosken ottamia kuvia:
Jyväskylään päästyämme nautimme maittavan lounaan Jyväskylän kristillisellä opistolla. Lounaan jälkeen ryhmämme jakautui. Toinen ryhmä lähti kaupungin keskustaan käsityömuseoon, toinen lähti oppaan mukana kaupunkia esittelevälle kiertoajelulle. Aimo Haapakosken ottamia kuvia:


Näiden jälkeen oli vielä kaksi kohdetta: Viherlandiasta oli mahdollista ostaa kukkia ja Pandan tehtaanmyymälästä karkkia. Aimo Haapakosken ottamia kuvia:

Puoli kuuden tienoilla lähdimme kotimatkalle. Matkat menivät joutuisasti virsiä veisatessa ja matkakumppanien kanssa jutellessa. Sää suosi ja tunnelma oli hyvä. Vaikutti siltä, että matkalaiset olivat päivään tyytyväisiä. (PJ)

1 kommentti: