tiistai 14. huhtikuuta 2015

Vaalit meneillään

Huhtikuun puolivälin kerhoissa katsoimme Yle Areenasta Pisara-nimisen ohjelman kerhomme alkuhartaudeksi. Pisara-ohjelmat löytyvät tästä linkistä.

Eduskuntavaalien ennakkoäänestys on käynnissä vielä tällä viikolla ja tämä sai tietokonekerhon tutustumaan netin vaaliaineistoon. 

Tutustuimme tällä Ylen sivulla kankaanpääläisiin ehdokkaisiin ja siihen, miten he sijoittuvat vasemmisto-oikeisto ja konservatiivi-liberaali-asteikoilla. 

Katselimme myös muutamien ehdokkaidemme videohaastatteluja, jotka löytyvät tämän linkin kautta. Huomaa sivun alareunassa olevat numerot 1, 2, 3 ja 4, joilla pääset videoiden seuraavalle sivulle.

Kerhon vetäjä oli laatinut noin 40-kohtaisen kyselyn kerholaisen atk-taidoista. Kyselyn avulla vetäjä sai tietoa siitä, mitä taitoja pitäisi kerhossa harjoitella.

Vierailimme myös Kansalaisen asiointili-sivustolla ja totesimme, että asianomaiselta sivulta jäi vielä paljon asiaa perehdyttäväksi. Tästä linkistä voi katsella videon siitä, mistä asiointitilissä on kyse (PJ). Ei kommentteja:

Lähetä kommentti