maanantai 22. helmikuuta 2016

Tammikuun lopun tietokonekerhossa

oli vieraana Minna Salmi Petäjä-opistolta. Minna kertoi opiston tietotekniikkakursseista, joille voi ilmoittautua jälleen ensi syksyn alussa.

Syksyn kurssien lisäksi Petäjä-opiston Tietotupa Keltaisen talon mikroluokassa on uusi toimintamuoto, johon voi tulla vapaasti joka torstai klo 12-14. Hinta on 2 € kerta ja se maksetaan toimistoon Keltaisen talon päädyssä. Lisätietoa Tietotuvasta löytyy tästä linkistä. Kaikki tietotekniikkakurssit löytyvät tästä linkistä.

Kerhon hartaudeksi katsoimme Yle Areenasta jakson Pisara-ohjelmaa, jossa kysyttiin onko Raamatussa huumoria. Vastauksen tähän kysymykseen löydät katsomalla ohjelman tästä linkistä.

Tutustuimme myös Ifolor-kuvapalvelun toimintaan. Tähän palveluun voi ladata valokuvia omalta tietokoneelta ja saada niistä paperivalokuvia kotiin postitettuna. Kirjoita Googleen Ifolor, niin pääset tutustumaan palveluun.

Eräs kerholaisista oli kiinnostunut saamaan tarjouksen nettiliittymästä valokuitukaapelin kautta. Kankaanpäässä tällainen yhteys on mahdollista tilata kahdelta eri palveluntuottajalta, joista toinen on Sonera ja toinen on Ikaalisten-Parkanon Puhelin Oy. Kerholainen lähetti näistä toiseen sähköpostia ja pyysi tarjousta liittymästä.

Välipalana teimme aivojumppaa, johon löysimme ohjaajan YouTubesta: seniori365.fi-kanavalla on useita jumppia. Tässä linkki kanavan sivulle.

Kuuntelimme loppuun Kirkossa-laulun YouTubesta. Sinäkin voit laulaa mukana painamalla tätä linkkiä (PJ).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti